На головну Новини Пригоди Завжди допомагав дітям та молоді: у Дніпрі вулицю хочуть назвати ім’ям захисника та активіста

Завжди допомагав дітям та молоді: у Дніпрі вулицю хочуть назвати ім’ям захисника та активіста

0
Завжди допомагав дітям та молоді: у Дніпрі вулицю хочуть назвати ім’ям захисника та активіста

У Дніпрі одну з вулиць пропонують назвати на честь героя та активіста Максима Семенова. Відповідну ініціативу опубліковано на сайті Єдиної системи місцевих петицій, — передає Дніпро Оперативний.

Макс збирав голоси для будівництва спортмайданчиків та скейтпарків. Він збирав їх і для проведення фестивалів, щоб розвивати та робити популярними вуличні види спорту. Тому він намагався дати молоді, особливо дітям, можливість долучитися до яскравого життя, в якому є сенс і захоплення чимось корисним, — наголосила Юлія Семенова.

За її словами, активіст витрачав на підтримку молодіжних проектів не лише час, а й вкладав власні гроші. Максим Семенов заснував у Дніпрі Асоціацію велосипедистів та Асоціацію екстремальних видів спорту.

Він брав участь в організації наступних проектів та заходів: «Велошкола», Уроки екстремального спорту для малюків з дитячих будинків, «Еко-естафета», Фінал Кубка України з міні-даунхілу, World Youth Day, Dnepr Rover Fest, Dnepr Extreme Open, «Велодень» », Кубок «Каравана» з вуличних танців, Фестиваль соціальних ініціатив, Big Waterjump Contest DAES, UCRAZYANS, Dnipro Highline Meeting 2019.

Максим Семенов загинув на війні з окупантами у складі 25-ї окремої повітрянодесантної Січеславської бригади.
Усі охочі можуть підтримати петицію за посиланням.

Раніше ми повідомляли, як скласти меню, щоб захиститися від радіації



Джерело

Залиште коментар

Будь ласка, введіть ваш коментар!
пожалуйста, введите ваше имя здесь